Всичко в услуга на дома ви

Вие искате да преместите домашното имущество някъде в България нямате проблем защото специалисите от Преместване НЕТ са на линия за да ви помагат. Ние ще опаковаме и обработим товарите, които ще изнесем от дома ви като ги защитим прецизно чрез кашони и специално залепване. По този начин вие ще бъдете спокойни за ценностите си и мирно ще изчакате камионите ни да ги закарат на избраният от вас адрес. 

Освен стандартен тип преместване на домашно имущество ние можем да задържаме такова на склад в случай, че все още ремонтирате новият апартамент или къща и няма къде да държите нещата си. Преместване НЕТ ще ви предложи складова база намираща се в квартал Илиянци повече информация за нея ще открите в фирменият сайт. Сами разбирате, че това е едно отлично предложение за десетки семейства и е наистина доста практично.

Бригадата ни от Хамали за вашите премествания може да Ви послужи за довършителни действия по ремонти. С нашият транспорт ние ще докараме закупените от вас материали, които ще помагат при строителството на дома. Имаме всичко необходимо за транспортирането на нужите ви подови настилки като ламинирани паркети, тарекот и други. Можем да доставим и гипскартон където и колкото ви е нужен. Въобще с нас ремонтът ви ще завърши по-бързо от очакваното.

Очаквайте скоро и допълнителни опции за работа при ремонти на дома четете всичко ново от нас в блога ни и ако имате допълнителни въпроси се свържете с нас. Чест ще бъде да се трудим до последна капка пот за да бъдем полезни във всеки един дом, във всяка една къща. Благодарение на здравите си ръце, голямото си сърце и професионално съществувание ние можем да предложим качеството, което търсите. Намерете ни, очакваме ви скоро!