Преместване на каси и сейфове

premestvane.net

ПРЕМЕСТВАНЕ НА КАСИ – ОГНЕУПОРНИ СЕЙФОВЕ!

За услугата „Преместване на каса ” и „Преместване на огнеупорен сейф” е нужен екип от проверени специалисти за успешно и безпроблемно пренасяне.

ПРЕМЕСТВАНЕ ЕООД Разполага с квалифициран персонал за този вид услуга. оставяйки зад гърба си стотици премествания на каси,огнеупорни сейфове и метални шкафове. Цената за преместване на каса или огнеупорен сейф се сформира на базата на предварителен оглед или обстойно и точно убесняния по телефона ( не се отнася за каси над 500 кг ). За „Преместване на каса” е задължителен специализиран превоз (камион,бус със падащ борд) за да се избегнат всякакви, натаманявания, приплъзвания и „търкаляне на касата ”.

С ПРЕМЕСТВАНЕ ЕООД Вие трябва да знаете че Вашето каса или огнеупорен сейф е в сигурни ръце.

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ !!!

В Преместване София  можете да намерите информация за процеса на преместване на огнеупорни каси и сейфове, заедно с вашите ценности. А ако искате да се сдобиете с нови огнеупорни сейфове може да посетите нашият сайт www.kasi.bg. Там ви очакват много изненади и качествени продукти на конкурентни цени.

ХАМАЛИ ЗА ПРЕМСТВАНЕ НА ТЕЖКИ АРТИКУЛИ

В Преместване Нет предлагаме широк спектър от услуги! Това включва местене на специфични предмети като – архиви, пиана, каси, обемни мебели, предмети на изкуството и др.

Преместване на архиви и библиотеки За преместването на архиви и библиотеки използваме наше собствено оборудване, включително и опаковъчен материал. Предлагаме възможността за запазване на реда, в който книгите са подредени и да се поставят точно в същият ред при пристигането им. Прави се списък с нужните материали преди транспортирането, в случаи, в които се превозват изключително ценни книжа и документи можем да предвидим допълнителна охрана и специален режим на преместване!

Преместването може да се осъществи наведнъж или на етапи. Обемни мебели и произведения на изкуството Когато се мести антикварна мебел – винаги се вземат предвид годината им и състоянието, в което са. Специални опаковъчни материали се използват за предмети на изкуството. Тежки и неудобни за носене предмети

Преместване Нет предлага преместване на всякакъв вид по тежест товар в рамките на България. Предлагаме сглабяне, преместване в рамките на дадена сграда, транспортиране и преместване по желание на клиента.
За целта Premestvane.net предлага всяка възможна техника, която може да е нужна за повдигане на товара – платформи, рафтове, клинове, асансьори, колички, камиони с хидравлични фронтове, кранове с необходимия лимит за натоварване или всякакъв друг специален вид повдигащи и помощни устройства.

Всички дейности по повдигането и преместването се извършва от професионалисти, опитни в боравенето с техниката, както и при повдигане на тежки товари. Преместване на работилници, охлаждащи системи и климатици Предлагаме преместване на охлаждащии климатични системи. Имаме на разположение електрокари, самотоварачи и кранове, които да ползваме за всеки вид технкиа. Предлагаме екологично рециклиране в партньорство със специализирани в това фирми. Предлагаме разглабяне, за по-лесно превозване на всякакъв вид оборудване, преместване на цели работилници, цехове, архиви и др. Предлагаме също преместване на климатични инсталации и преместването им на покрива на сградата.