Помощ при разтоварване на камион с дърва

Казвам се Иван и ми трябваше помощ за разтоварване на камион с дърва за вилата ми в Ямболско. За съжаление всички мой приятели бяха заети и се досетих за един стар съученик работещ в фирма за преместване и товаро-разтоварване. Обадих му се и той ми разясни какви са условията и цените на услугата включваща са разтоварване и носене на дърва в моя мини склад.

Може би се досещате, че избрах Premestvane NET за тази тежка работа и в знак на благодарност към моя приятел реших да публикувам впечатленията си тук като гост блогър. Трябва да ви кажа, че всичко стана за по-малко от час като хамалите, които дойдоха работиха неуморно по задачата, която поставих.
Разбира се може да видите всички предложения от фирмата в този сайт за преместване и хамалски услуги.Няма как да не останете доволни от товаро-разтоварачите работещи тук защото те са едни наистина добри професионалисти.

Нарочно няма да спомена цената, която платих но ще кажа, че е доста добра в сравнение с много фирми за хамалски услуги, които разгледах в пресата. В сайта има телефонни номера, на които да звъннете за да бъде направена оферта за вас. Поръчките се приемат до два дни като дори бива предложен безплатен оглед ако имате някакво по-специално или ценно имущество.

В допълнние ще кажа, че блога на фирмата е страхотен като от него се запознах с всичко, което хамалите предлагат. Разбира се, ще използвам тази хамали за пренасяне на някои строителни материали от фирмата ми. Благодарен съм и на приятеля ми, който свърши голяма част от работата по разтоварването и преносът на дървата за вилата ми.

Това беше от мен. Нека всеки, който търси професионални хамали да видите предложенията  на Premestvane NET и да се възползва от тях на достъпни цени. С най-голямо уважение към работата ви блогър днес бе Иван Б. (40 г.)