Преместване, почистване, извозване

Новите услуги на фирмата ни Преместване НЕТ имат за цел да ви представят пълно обгрижване на клиентските желания. До този момент ние работехме изключително по товаро-разтоварните си задачи но от скоро сме включили услуги за почистване на апартамента ви от ненужни вещи и извозването им до съществуващите в страната бунища. Хубаво е, че успяхме да повишим качеството си благодарение на по-добрите камиони, които използваме и разбира се на ценния ни екип работници.

Процедурата по преместване на багаж е лесна но често се случва така, че има и друга работа, която искате да бъде свършена и то на мига. Ако да речем, че в апартамента ви е пълно със стари вещи и е заприличал на склад то ние сме тези, които ще приложим опаковане на ненужната част от аксесоарите и тяхното съответно изхвърляне. Освен това ние ще почистим след работата си за да не оставяме съмнения във високия ни професионализъм.

Извозването на вещи става посредством избора ви за транспортни услуги, които Преместване НЕТ предлага в сайта си тук. Няма да е нужно да търсите бусове и камиони за да изхвърляте боклук преди да дойдем и да работим по местене на дома ви. Всичко влиза в нашия общ пакет като за повече информация моля потърсете ни на нашите адреси представени във виртуалните ни страници.

Друго любопитно нещо е, че при ваше желание ние можем да се заемем и с чистене на мазета. Хамалите ще изнесат всички стари неща независимо колко тежки са те и ще ги натоварят във возилата ни, които мигом ще се отправят към даденото бунище. Тази услуга е отделна и в случай, че я изискате може да се наложи предарителен оглед на помещенията.

Както се вероятно се убеждавате Преместване НЕТ предлага най-съвременните хамалски услуги и транспорт в България така, че не губете време да позвъните на телефона за контакт. Може да сте сигурни в това, че ще реагираме светкавично и ще изпратим екипите си, с които да започнат работа във ваша полза. Ако искате още информация за нас не забравяйте да посетите блога ни отново.