Преместване на дом – офис

premestvane.net

ТЕХНОЛОГИЯ НА МЕСТЕНЕ НА ДОМА И ОФИСА

1 ОГЛЕД

Първоначалният ви контакт с ПРЕМЕСТВАНЕ ЕООД най вероятно ще бъде по телефона. Консултант от ПРЕМЕСТВАНЕ ЕООД ще посети Вашият офис в удобен за вас ден и час за предварителен оглед.

Предварителният оглед е желателен за да може Консултанта на услугата „Преместване на офис” да се запознае със спецификата на обекта, нежният ресурс от хамали, транспорт, опаковъчни материали, ДЕ/МОНТАЖ ако той е необходим, ще ви бъде посочено на кои вещи трябва да се обърне специално внимание.

2 ОПАКОВАНЕ

Екип от специалисти на фирмата ще посети Вашият офис в деня на преместването или преди това в зависимост от предварителната уговорка. Ако ползвате услугата „ Преместване на офис ” без наши специалисти да ви опаковат багаж то желателно е да го направите поне един ден преди преместването, като опишете (етаж, име на служителя, стая № ) внимателно на предоставените от нас кашони или ваши собствени.

3 ТОВАРЕНЕ -РАЗТОВАРВАНЕ

В деня на преместването екип от професионални хамали(мебелисти и дърводелци ако е необходимо) ще пристигне на обекта . Желателно е предварително да се запази место за камиона ( като поставите личен автомобил и др.) възможно най близко до входа това важи и за адреса на които ще се разтоварва. Товаренето и укрепването на багажа се контролира от Ръководителя на екипа

Преди заминаването на камиона се минава на последна проверка по стаите стълбите и около входа за да се провери дали не е забравено нещо

След разтоварването и подредбата на мебeлите, кашони и др, по договорените от Вас места

Ако Вие ползвате услугата Извозване на кашони и опаковъчните материали се договаряте за час в който да бъдат събрани.

 

Ако посетите нашият блог Преместване в София ще имате възможност да научите повече за нашите възможности и да откриете информация за цялостния процес на преместване на вашият офис

ХАМАЛИ ЗА ЧАСТИЧНО ПРЕМЕСТВАНЕ

Частично преместване Какво е частично преместване Това са премествания или локални местения, които са твърде малки, за да се налага използването на камион. Става дума също и з апратки, коЙто трябва да се изпратят до някъде но са твърде големи или неудобни за транспорт от обикновена поща. Като цяло мислете за частичните премествания – като премествания, алтернативни на Направи си Сам преместванията, с предимството че се използват хамали за цялостна услуга.

Предимствата
При частичните премествания спънки в процеса и допълнителни разходи за техника, специално опаковане и други не са възможни. Таксите за преместване се изчисляват на база тегло, разстояние, използвани хора и особености на услугата, които сте споменали предварително. В повечето случаи става въпрос за локални малки премествания, национални премествания. В повечето случаи се налага и сигурен склад в рамките на града, което също може да бъде предоставено на нашите клиенти.

Премествания на апартаменти, квартири.

Може д апритежавате апартамент или къща, да сте студент или да служите в армията. Може просто да сте отговорни за преместване от на офиса на вашата фирма. Ако нямате много артикули за местене, тогава отделете минута, за да потърсите фирма, занимаваща се с частични хамалски услуги като Преместване Нет. Дали е цялата покъщнина или само някои неща, цената на тази услуга ще е много по-малка, отколкото да си наемете сами камион с шофьор и да вършите всичко сами! Ако бюджетът за преместването е проблем, свържете се с нас, ще се постараем да се вместим във Вашите възможности. Особености Частичното преместване е особено полезно, когато се местят артикули, които са чупливи, ценни, големи или трудни за носене. Услугата е добра за хора, изпитващи неудобство да използват обикновена пощенска услуга. Дали ще местите безценния часовник на дядо си, ще пращате пианото си на внука си или просто ще ре-аранжирате апартамента – запомнете, че всеки предмет в дома Ви може да бъде преместен!

Услугата Ако решите да използвате нашите услуги, ето и ориентировъчен списък с услуги, които в повечето случаи се считат за частично преместване:

• Няма минимум изискване за теглото • Цените обикновенно се определят от теглото на вещите • Преместване вътре в дома • Преместване на офис • Доставка при самолетен превоз • Цялата покъщнина, Частично преместване на дом и отделни предмети • Антики и ценно наследство • Автомобили и мотоциклети • Странни и трудни за носене предмети • Опаковане и складиране • Поръчка на складово пространство