Преместване на дом при 40 градуса

Точно преди един ден нашата група хамали пое поредното предизвикателство за пълно преместване на вещи от апартамент към нов адрес при температутура четиридесет градуса. Преди да ви разкажем как премина работата ни, ще споменем предупрежденията за възможни инциденти от жегата. Извадките са от различни прес публикации и телевизионни медии.

1 – Стойте на сянка и поемайте възможно най-много течности.
2 – Физическата работа в жегите крие опасност и риск от инфракт или инсулт.
3 – Не се излагайте на пряка слънчева светлина, тъй като UV лъчите могат да ви навредят.
4 – Внимание КОД „Оранжев“.
5 – Жегите крият опасности от топлинни удъри, дехидратация и други проблеми.

Предупрежденията в пресата и ТВ новините буквално валят но нашите хамали в цялата страна продължиха със свойте задължения като дадоха всичко от себе си, за да задоволят изискванията на клиентите за качествено преместване на дом. Така се случи в уреченият ден и час в София, кв. Подуяне където нашия екип с партньорите ни се подвизаваше.

Естествено взехме всички мерки, коитo да предпазят екипа хамали от нежелани инциденти. Хладилни чанти с минерална вода, лекарства, кърпи и други разхладителни питиета бяха в наличност за да опазят работниците от обезводняване, натоварване на сърдечната дейност и други видове здравословни проблеми.

Друг е въпросът, че при 40 градуса каквото и да правиш е страшно, но както се казва това са рисковете на професията хамалин. За наше щастие всичко мина нормално, поизпотихме се, поизморихме се но в допустимата норма. Всичко това е така, защото нашите момчета имат тренинг за тежка работа във всякакви атмосферни условия били те летни или зимни. Компанията ни за преместване на имущество знае как да предразположи и обучи работниците така, че те да Ви гарантират висока производителност.

Днес отново отчитаме успех при преместване на дом от един до друг квартал в град София. Ще се потрудим и аз вас стига да поискате. Както обикновенно цените ни са кокнурентни и прибавяме специални оферти за по-сериозни и дългосрочни ангажименти по превоз и носене на материали за фирми и строителни обекти. Потърсете повече подробности в сайта ни.