Преместване на бирария

Много наши клиенти-частни търговци ни търсят за да преместваме бирариите им, това се налага най-малкото защото при стартиране на подобен бизнес в началото не се намира правилното местонахождение за полагането на подобен тип заведение.
Нашите хамали придобиха голям опит в това начинание особено в последните няколко години като извозихме всякакъв вид апаратура, хладилници, фризери, кекове, техника, посуда и какво ли още не.

Как процедираме при преместването на бирария

Както обикновенно, предварително планираме действията си по зададената от вас заяка, сформираме екип и подходящ автотранспорт след което, влизаме в действие.
Бързо, сигурно и на прилична цена ни монтираме имуществото на заведението ви на новото избрано от вас място.

Преместването се извършва задължително само след консултация с потребителят (тоест Вие) и свършва тогава когато всичко бъде на мястото си, каквато и услуга сте избрали.
Рискът е сведен до минимум като вие имате право на възражение ако има проблем в движение, правото на протест ви е гарантирано изключително заради сключеният между двете страни договор винаги предпочитан от нас за да демонстрираме високото качество на работата ни.

Взаимствали сме много методи от развитите западноевропейски страни и от тези си наши действия спечелихме вашето уважение и се надяваме тази практика да продължи и за напред.

Нещо като за довиждане

Написахме всичко за да направите по-лесен и доказано ефективен избор а всичко останало зависи от намеренията ви, ако искате да използвате професионализмът то тук е мястото да го откриете, взмемете нещата в свой ръце и подходете както смятате, че е правилно.