Преместване на автосервиз

Може би много собственици на автосервизи искат да сменят взетите под наем обекти с други но редом с това се нуждаят от пренасяне на тежки инструменти, машини и материали. В този случай ние предлагаме нашия транспорт и хамали, които да свършат работата. Както знаете Premestvane.net e специализиран сайт за транспорт, опаковане и товаро-разтоварване в България.

Още днес можете да наемете нашите хамалски услуги в София на най-добра цена. Ние ще транспортираме диагностичната апаратура от вашия автосервиз на новото място както и всички други инструменти и помагала за извършване на ремонтни дейности. В случай, че имате нужда от подобен тип дейност можете да прегледате офертите в нашия сайт.

В допълнение ние ви даваме гаранция за всеки материал, който пренасяте. Използваме тежкотоварни возила, които могат да обслужат сериозен капацитет от работните ви материали. Занимаваме се и с пренос на стари двигатели, които сте решили да превозите към фирма за вторични суровини.

Разполагаме със здрави момчета подготвени да поемат всякаква тежка работа включително такава включваща превоз на авточасти, машини и прочие.Ако наемете нас за преместване на материали вие ще имате пълното спокойствие за вашата собственост.

Гарантираме, че няма да се сблъскате с никакви проблеми относно превоза, подредбата и опаковането на вашите продукти и инструменти. Услугата важи както за автосервизи така и за всеки, който търси пренасяне на тежко от дома и офиса.

Към нас се обърнаха хиляди Българи от различни градове и дори села. Ще ви бъдем благодарни ако изберете нашия екип от хамали. Благорарим също, че посетихте сайта ни за да откриете качеството при товаро-разтоварачите в странта ще се радваме да ни използвате. До скоро виждане.