Преместване на товари извън страната

Вие можете да ни наемете за преместване на товари дори извън страната като използвате нашите така наречени международни услуги за товарен превоз. До този момент ние сме най-активни в България но поради наличието на нажната техника във вид на транспорт ние презентираме и международно преместване до различни точки от континента Европа. За вас остават възможностите да комбинирате товарният превоз с работа от висококвалифицирани хамали и екип, който да опакова вашето имущество.

Много потребителите търсещи услугата международно преместване желаят да им кажем какви са гаранциите, които даваме за запазване здравината на имуществото. Естествено, че сме се подготвили и по този казус като предлагаме договор, в който е описано всичко от натоварването на вещите ви до стигането им в желаната от вас държава. В случай на инциденти ние поемаме ангажимента да ви компенсираме.

Направихме нашите хамалски услуги и международен транспорт възможно най-достъпни като сложихме специални цени напълно конкурентни на всички, които участват на пазара със своите спедиторски опции.

Така когато се свържете с нас вие можете да очаквате освен перфектна работа от отбраният ни екип професионални шофьори и товаро-разтоварачи така и достъпна цена, която можете да заплатите за толкова важното начинания каквото е преместване на имущество в чужбина.

Изберете нашата компания за да получите сигурността, услугите и интелигентната комуникация, която сигурни сме, че търсите при осъществяване на подобен тип сделки. Можем да ви предложим всичко дотук написано, че и повече трябва само да ни се обадите. За вас в сайта сме дали координати за връзка и ще я очакваме по всяко време. Желаем ви хубав и успешен ден.