Преместване и транспорт на имущество за цялата страна

Много фирми за хамалски услуги така и не успяха да възприемат факта, че клиентите търсят работници, които освен мъжествено поведение търсят и качествена работа, в която се включват фактори като способнисти, техника, транспорт, интелигентност и разбира се, нормална цена. Едно наше проучване на конкуренцията показва, че много хора залагат на мускулести момчета, които да носят багажи без значение дали притежават подходящи за това инструменти тип ала електрически повдигачи, опаковъчни материали, специални ремаркета и тем подобни неща задължителни за извършването на едно безпроблено преместване на имущество.

От както ние Premestvane NET съществуваме като хамали се стараем да се подсигурим с най-модерните помагала при товаро-разтоварната професия. Не бихме допуснали да оставим колегите да работят само с въжета и допотопни товарни бусове. Не веднъж или два пъти сме разказвали за нашия автопарк, който предлага камиони, които могат да извършат сигурен товарен превоз до всяка точка в страната. Правим всичко това за да покажем на вас потребителите, че хамалите вече има друго по-модерно лице, на което може да се има доверие.

Хамали в столицата ни София

Вземаме като пример бригадата хамали в град София, която получава ежеседнични поръчки именно поради това, че освен физически данни показва и съвременно отношение към товарите на клиентите. Попадайки на нашите момчета вие не трябва да имате нито троха съмнение, че ще се справим с пренасянето на мебели, офис техника, вещи от дома ви и други подобни неща.

Столицата е мястото където има най-много работа за нас хамалите и това е разбираемо предвид броя жители, който нараства лавинообразно година-след-година. Скоро София ще мине два милиона жители и тогава трябва да има здрави работници, подходящи камиони и желание за работа по настаняване на вещи, подреждане и доставка на мебели и други подобни материали.

Може да наемете нашите хамали в София когато пожелаете като ви даваме гаранция, че ще се отзовем на повикването ви във възможно най-кратки срокове за да извършим оглед на вещите ви и да пристъпим към същинското им преместване към избран от вас адрес.

Хамалски услуги в цяла България

Понеже сме снабдени с камиони и достатъчно хамали, които да пренасят вещите ви ние предлагаме услугите си в цялата страна. Тук вече офертите придобиват друг вид защото зависят от вашето местонахождение. Ако например имате поръчка за преместване на дома във Варна, Бургас или друг голям Български град където фирмата ни разполага с филиал то тогава цената ще бъде стандартна. Ако обаче нашите хамали нямат местонахождение в дадена местност ние ще изчислим какви са разходите за транспорт и време според фиксирани цени, за които може да намерите информация като се свържете с нас.

Каквото и да решите обаче ние ще преместим и най-тежкия багаж навсякъде включително и зад граница. Искаме да сте сигурни, че наемайки екипа на Premestvane NET и ко. правите правилния избор. Надяваме се да сте разбрали нашето послание и очакваме да се възползвате от товаро-разтоварната ни дейност при нужда.