Какво правим преди да започнем преместване

Макар, че частично сме отговаряли на въпросът „какво правим преди да започнем преместване“ тук ще дадем още малко подробности за да бъдете сигурни в подходите на служителите ни хамали когато ги наемате за работа. Както в почти всяка публикация и тук няма да изпуснем да ви напомним, че ние извършваме професионални хамалски услуги по преместване и нямаме нищо общо със самозвани бригади от товаро-разтоварачи. Цените предложени на клиентите ни са формирани от възможностите ни и това, което бихме могли да ви дадем, те не са нито много ниски и в никакъв случай преклаено високи. Подробности относно офертите ни ще намерите на нашият сайт или когато използвате формата за контакт сега да преминем по темата за това как работим преди стартиране на вашите премествания.

Отначало минаваме през стотици пъти споменаваната продцудра по опознаване на товарите, които ще бъдат преместени, това се прави защото ние трябва да знаем колко на брой хамали са нужни, какво транспортно средство ще се използва и имат ли вашите ценности нужда от допълнително опаковане.
След този наш предварителен оглед (кагато е абсолютно належащ) стигаме до момента, в който ще ви уговорим дата и час за заявеното преместване на имущество като ние ще го спазим максимално точно.

Започването на вашето преместване ще стане тогава когато имуществото ви е натоварено на нашият (или вашият) камион/товарен бус и се насочи към адреса, който предварително сте упоменали. Финалът както следва логиката ще е когато нашите хамали разтоварят материалната ви собственост. Както обаче сами разбирате елемента подготовка е изключително важен и без нея ние не бихме се нагърбили да работим. Решихме да проучваме обема и вида на товарите тъй като трябва да сме наясно как да ги защитим по време на превозът им с конкретни действия по опаковане и други приходящи методи.

Нашата стратегия по преместване и извършване на товарен транспорт печели все повече симпатии сред клиентите защото те се чувстват сигурни когато дават работа на опитни хора (визираме себе си). При случай, че харесвате нашите оферти ще се погрижим и за вашето безпроблено преместване просто се свържете с нас. Разчитаме на добрата ви преценка и ще сме благодарни ако ни призовете да работим за вас.