Нови подвизи

Днес отново десетки позвъняха на телефоните ни за професионални услуги по преместване и искаме да благодарим на всички, които избраха нас за това да работим по товарните задачи, транспортирането и настаняването на имущество. Щастливи сме и от факта, че сайтът ни е забелязан от клиентите, защото повечето, които се обадиха знаеха какво търсят и пуснаха конкретни заявки към нашите служители.

Ще ви разкажем как протече едно междуквартално преместване, като няма да споменаваме поръчителите му защото нямаме тяхното съгласие поне до този момент. Прочетете как действаме и в случай, че търсите подобен вид услуги знайте, че ние сме точните хора за вас.

Междуквартално преместване

Подобен вид премествания са най-търсените от нашата компания и ние винаги оказваме съдействие за конретният тип порчки. Това, което направихме в днешният ден бе да помогнем на едно семейство за закара/премести мебелите си, телевизора и другите вещи от дома си в новозакупен апартамент на 50 километра от старият жилищен комплекс. Мотивът на хората бе, че досега са живяли под наем като най-сетне са намерили начин да закупят собственият си дом.
Преместването мина идеално, всичко бе направено така както титулярите поръчаха и след нашият оглед вреди не бяха отчетени. Това разбирасе е най-малкото, което сторихме тъй като приложихме в действие някои от нашите скрити оръжия а именно осигурихме кашони в които опаковахме част от съдържанието на домакинството, посуда и други както и залепихме и надписахме.

Очаква ни още работа

Още утре сутрин ще посетим и няколко офиса в София за да им помогнем да въведат допълнителна техника, сейфове и каси и други помощни средства. Надяваме се и вие да се обадите за да поемем вашите тежки неща и да ги преместим където поискате. Разполагаме с достатъчно на брой хора, които могат да работят в цялата столица и извън нея като гарантираме перфектен товарен превоз, който дори в дни на криза и завишени цени на горивата ще поеме към пожеланата от вас посока.