Много работа

Здравейте,

Какво става напаследък, всички са отпуски, а при нас работата е страшно много. Разтоварване на ТИР-ове с теракотни и фаянсови плочки- 60 тона , разтоварване на камиони със стъклени бутилки, разотоварване на бяла техника в складова база и какво ли още не. Нашите момчета Хамали са многа търсена работна ръка и ще могат да посъберат парички за по една хубава морска почивка. Какво пък, студентите, работещи като хамали, също са нормални хора и те трябва да имат приятни преживявания като всички бели хора.

Но това не е всичко , днес правим 4 огледа за премествания на фирмени офиси , като предлагаме цени на клиентите и уговаряме датите за Преместване на офисните мебели и оборудване. Явно летният сезон е най-удобен за фирмите да правят тези трансформации с местенето на друг адрес.

Днес правим едно премесване на офис на фирма с Хамали и транспорт от ул. Княз Борис на ул. Шейново Ще направим всичко възможно операцията да премине бързо, точно и без напрежение за работещите в офиса.

За нашите Хамали няма невъзможни задачи и затова рано сутринта за загрявка преместиха и една тежка каса около 550 кг. в един от офисите на Бул Инс. Е, детска игра за тях – качване от първи на втори етаж и хоризонтално пренасяне около 150 м.

Както се вижда от написанато, за нас няма нерешими и трудни задачи. Работим си непрекъснато , организирано и с радост установяваме, че клиентите ни са доволни от нас и ни търсят отново. А някои от тях направо ни ангажират за всяка по-тежка работа във фирмите им. Какво повече можем да искаме. Работим и печелим добре.