Международно преместване

premestvane.net

Международно преместване

Premestvane.net има опит в международните премествания и пратки от много години. За този период сме си създали разбиране за многобройните изисквания, на които трябва да отговаря един товар, за да е готов за международно преместване.
Създали сме първокласни партньорства с едни от най-добрите транспортни фирми по цял свят. Това е защото Преместване нет иска да даде на клиентите си висок стандарт на всяка една извършена от нас услуга.
Premestvane.net предлага услуга От Врата До Врата. Ако тази услуга бъде поръчана, можем да подсигурим хамали, които да натоварят от мястото на изпращане и да доставят товарът до желаната от клиента точка, навсякъде по света до Вашата врата! Дори можем да подготвим всякаква документация, изисквана при преминаване на митница.

Това, че услугата ще прекрачи границите на България в никакъв случай не значи, че услугата се занижава като качество! Поддържаме постоянна връзка с нашите екипи и обсъждаме как може да бъде извършена всяка стъпка от пътуването по най-добрият и удобен за нашия клиент начин. Постоянната дискусията и обратна връзка от нашите клиенти и с полевите ни екипи ни позволява да обсъждаме и осмисляме нови технологични начини за преместване – за по-бърза и опростена услуга.

Колкото по-далеч се местите, толкова повече приготовления са необходими и толкова от по-рано ще трябва да започнете да планувате своето преместване. Времената за транспорт варират според това, в кой край на света искате да се преместите. Като цяло времето за транспорт варира от един ден до един месец, но ако имате специфичен период, в който трябва да се сместите, свържете се с нас и ние ще се вместим във вашия график. Ако искате транспорта извършен в съкратени срокове, Premestvane.net може д асе погрижи пратката Ви да бъде доставена в максимално съкратени срокове, съобразени изцяло с Вашите изисквания.

Отдадеността на Преместване Нет към своите клиенти ни кара да обединим опита, които имаме в международното преместване, заедно с нашите познания за мястото до където се местите и да организираме всичко това имайки предвид вашите нужди! В Преместване Нет знаем, че само ако се обръща внимание и на най-малките детайли може да се достигнат високите стандартни при преместване, на които отговаряме