Кашони и опаковане

КАШОНИ

Кашони и Опаковъчни материали Транспортни кашони

Тези кашони са направени от 5 пластови картонени плоскости, със специален дизайн за опаковане на различни малки материали, лични документи и др. След като се напълни кашона, той се затваря и става изолиран от всякакви външни влияния.

Кашони за дрехи – гардероб от кратон, в кашонът има място, подобно като закачалки, където се окачват транспортираните дрехи в перфектно състояние, предлага се максимална защита от намачкване по време на транспорт.

Кашони за безопасно транспортиране на стъкло/стъклени предмети Кашонът се подсигурява с допълнителни картонени прегради, опаковането става и с допълнителна опаковъчна хартия.

Опаковъчен материал за вашата техника, независимо от няейните размери, анти- надрасквателна опаковка. Опаковки за резервни части, рядко но се използва за обезопасяването на различни резервни части.

Използват се множество допълнителни материали – тикса – еластични и здрави, предназначени за запечатване на картонени кутии, кашони за дрехи и фолио.

Всеки кашон се номерира или надписва със специални цветни етикети, топове с полиестер се използват за допълнително обезопасяване на чупливи и ценни предмети.

Опаковъчно фолио и хартия Фолиото е удобно и ефективно при опаковането на стенни картини, огледала, друга стъклария, керамика, порцелан, офис оборудване, компютри и аудио-визуална техника. Има добри съхраняващи и изолиращи качества. Предлага се дебелина от 05 и 1 мм.

Фиксиращо фолио за бързо пакетиране на мебели и разливни предмети. Многопластова картонена хартия в допавка при пакетирането на мебели, за да се предпазят ъглите на мебела. Най-добрата восъчна хартия за изолация и защита от вода

Дървено пакетиране При всеки клиент е индивидуално, прави се според изискванията на предмета, който ще се пренася (дървени палети, изцяло затворени дървени кутии и др.)

Тези опаковки се ползват главно за картини, ценни огледала, големи вази, важни документи, архивни материали и др.

Пакетиране Пакетирането може да се направи предварително или същия ден, в който се осъществява местенето. Кутиите/кашоните и частите от обзавеждането се номерират според съдържанието им и тяхното място в стаята или офиса.

Доставката на опаковъчния материал Предлагаме пълно обслужване що се касае до опаковането на предметите за преместване, включително и пълна доставка на необходимите материали. В повечето случаи материалите се доставят предварително, винаги следвайки изискваният на клиента.

Пакетиращите материали се оставят при клиента. Ако не достигат, винаги има възможност за доставка на допълнителни количества. Ако клиента желае да опакова сам предметите си, ще доставим пакетиращите материали и след това ще преместим опакованите предмети. Пълната услуга, включва и пакетиране на артикулите.

Опаковане при износ Освен лични вещи, книги и др. Преместване Нет осигурява и специално опаковане при износ, опаковане, което ще отговори на специфичните изисквания за дадената стока за дадената страна. Повечето опаковащи материали са подходящи за товарене в контейнер. Най-подходящи за този вид опаковане са трипластните картонени кутии, с допълнително фолио, изолиращи пластови картонени плоскости и парафинена хартия за водоустойчивост.