Хамалски услуги по преместване на каси

Нашите услуги по преместване на на домове и основно офиси включват пренасяне на изключително тежки и обемни сейфове и каси. В по-старите ни постове ние сме споменавали, че предлагаме такъв вид хамалска работа, която освен задължителната техника и инструменти изисква силни ръце и ловък ум. За ваше щастие бригадата ни от хамали може да се справи с подобен тип работа като не веднъж сме били на линия за да обслужваме фирмени кабинети, банкови клонове и тем организации нуждаещи се от сигурност за пари и документи положени в съответните каси.

За вас освен хамали за преместване на каси ние прибавяме и специално пригоден транспорт/камиони, които да доставят материалите на посочения от вас адрес. Постъпваме професионално като взимаме закупената от вас каса от магазина и я разтоварваме на посоченото от вас място в точен ден и час. Използват се товаро-разтоварни помагала като повдигачи, въжета и разбира се оборудвани камиони с падащ борд, които да поемат имуществото ви.

След преместване на дома най-много се търсят хамалски услуги по пренасяне на сейфове и каси тъй като както вече казахме те са особено упорит материал. Доверявайки се на нашия екип от работници вие получавате сигурността, от която се нуждаете и вашата каса ще бъде поставена на мястото си според изричната ни предварителна уговорка. Ако става въпрос за по-голям обем сейфове ние ще създадем специална оферта за вас тъй, че очакваме обажданията ви.

В сайта premestvane.net ние сме посочили адреси за кореспонденция и поръчки. Обадете се по телефона или изпратете мейл с подробни данни относно жеалното преместване на каси. Хиляди са фирмите, които пожелаха да използват качествените ни хамалски услуги и се надяваме, че ще се присъердините към доволните клиенти. Цените за използването на хамали за тежка работа в България не са от най-ниските но пък за сметка на това съществуващите товаро-разтоварни фирми предлагат безупречност такава ще намерите и при нас плюс изненадващо достъпни оферти.

Повече от фирмата ни очаквайте в някоя от следващите ни публикации а за сега ви пожелаваме всичко най-хубаво.