Хамалите са навсякъде

Здравейте, днес сме „по-хладни“ с поздрава, защото и времето е такова.

Ако вчера беше ден за по-дребни премествания на мебели и вещи, като хладилници и печки, диван с два фотьойла, спалня с два отделни матрака от един на друг адрес в София ,то днес имаме по – мащабни операции.

Правим Преместване офис на фирма на пл. Народно събрание от 5 и 6 етаж на 2 етаж по стълби -20 работни места с копютърни системи и цялата офис-техника, бюра , офис-столове, заседателна маса и столове, етажерки, шкафове, закачалки, цветя, мека мебел, масички. Най- тежкото ще бъде един огнеупорен сейф с тегло около 450 кг. и две по-леки каси от по 150 кг. Мобилизираме голям екип от Хамали за да успеем да се справим за един работен ден, каквото е настояването на кщлиента ни.

Имаме и две задачи за Хамалски и транспортни услуги, свързани в единия случай в София пренасяне на двустайно жилище от кв. Овча купел в кв. Обеля, втория случай е по – сложен . Ще товарим, превозваме и разтоварваме багаж на възрастно семейство от София до с. Лехчево, Монтана. Мебелите са от старите, тежки и големи, вкл. голяма стара спалня и гардероб четирикрилен, които ще се наложи да разглобим предварително и отново да сглобим на новия адрес. Това няма да ни затрудни, а само ще ни забави повече, така че автомобила и четирима Хамали ще бъдат ангажирани за целия ден.

Обади се наш стар клиент за спешно Преместване на една тежка апаратура в сглобено състояние, много прецизно ще се пренася около 200 м. хоризонтално и ще се сваля по стълби 2 етажа. Теглото е около 150 кг и ще се заемат с работата 4 опитни и здрави момчета. Клиентът ни знае към кого да се обърне, за да си реши въпроса бързо и качествено.