Хамали София се грижим за имуществото ви

 При положение, че търсите хамалски услуги за натовравнае и съответно разтоварвнае на камиони, бусове и тирове превозващи ваше имущество можете да се обадите на опитните хамали от нашият екип, които без никакво забавяне ще започнат да работят по ангажиментите ви. Ние сме се постарали да опишем всяка предложена от нас дейност по опаковане, товарен превоз или складиране на собственост и също така сме дали контакти за връзка с персоналът ни.

Казваме се Хамали София и вече десетки години сме на челни места в товаро-разтоварването в България не само за столицата ни а във всеки по-голям град. Тези, които са ни използвали знаят, че при нас няма овъртане, излишно бавене или шикалкавене с цените. Имаме точно фиксирани тарифи, работим по предварително изградена система за опериране с имущество и карго както у нас така и в чужбина.

Автопаркът ни притежава товарни коли, които могат да поемат обслужване на вашите вещи при преместването им извън България. Естествено колектива от хамали, който представяме е подготвен за всяко тежко изпитание като ние учим нашите нови кадри как се вдига, мести и опакова. За сетен път искаме да изкажем признанието си на стотиците Български фирми, които разпознаха професионалните хамалски услуги именно в бригадата за ПРЕМЕСТВАНЕ и уверяваме ви ние продължаваме да се грижим за това, да се чувствате комфортно наемайки нас.

Вещите и мебелите ви ще бъдат доставени и настанени на мястото, което ни посочите като отделно от това ще ви предоставим пълна функционалност на екипа хамали, които ще демонтират и монтират трудните за товарене материали. Стоките ви ще бъдат сортирани, подредени и превозени по най-добрият начин а ако желаете можете да се възползвате от чудесните ни услуги по опаковане на товари в кашони, чували и друг материал предпазващ вашето имущество.

Макар многото ни конкуренти ние знаем, че сме едни от първите хамали приложили професионално мислене и доказали авторитета си пред хората. За новите ни потребители сме подготвили специални екстри при пренос на багажи и товари гарантирайки сигурност и спокойствие за вас. Ще се надяваме да влезем във връзка за да обсъдим конкретните желания за преместване или наемане на товарен транспорт, до тогава ви желаем да бъдете здрави и щастливи!