Екипната работа във ваш плюс

Нашите най-добри постижения и успехи сред клиентите се дължат именно на перфектната ни работа в екип когато извършваме заявено от вас преместване. Няма как да пропуснем факта, че в България всички предпочитат да „играят соло“ ние правим разлика защото уважаваме колегите си а и хората, за които се трудим защото сме фенове на добрата стара поговорка (Сговорна дружина планина повдига).

Отговорността ни е голяма и разчитаме силно на взаимоуважението царящо между нас колегите и приятелите носещи на гърдите си компанията за която работим а именно Преместване НЕТ.
Ние поддържаме и чистосърдечни взаимоотношения с други хамали и разменяме опит за търсени услуги, нови инструменти помагащи на браншът ни, тенденциите при транспорт и прочие.

Вашият комфорт

Чувствайте се комфортно докато ние правим всичко по преместването ви вместо вас. Като казваме всичко ние смятаме финализираният пренос на всякакво имущество от вашият до до новият адрес като дори можем да добавим труд на подреждане на мебелите, монтажи и прочие дейности, които можете да видите ако прегледате публикуваните до сега статии в блогът ни. Ние искаме да ви накараме да се почувствате сигурни и напълно уверени в изборът си за хамалски услуги от нас и ще го направим стига да ни поръчате.

Как взимаме решения

Веднага щом постъпи заявка към компанията ни ние я отработваме. Имаме експресни/спешни поръчки или такива, които ще изискат няколко дни но всичко това ще бъде решено след като влезем в пряк диалог с потребителите. Това, което искахме да споделим с вас в този ден е, че ние имаме адекватен екип от хора можещ, трудещ се и винаги в готовност да пренесе, подреди, опакова вашите товари, потърсете ни при добро желание на познатите адреси.

Бързи камиони, корави мъже, сигурност при опаковане и още много полезни за семейството и бизнеса ви фактори ще видите когато/ако решите да работим за качествената реализация на вашите премествания. Ще ви очакваме с нетъпрпение, бъдете сигурни в нашите възможности.