Пет съвета за вашето преместване на дома

Здрвейте, искаме да ви дадем шест позитивни съвета за вашето преместване на дома когато използвате хамали. Вслушайте се в нас ние няма да ви подведем защото сме професионалисти в пренасяне на тежко вече десетки години наред и знаем кое как се прави. Днес пишем за това какво можете да направите преди да дойдат нашите товаро-разтоварачи във вашият дом, как да постъпите  с багажа си така, че той да бъде готов за преместване.

1 – Ако не използвате нашите услуги за опаковане тогава проверете дали имуществото и вещите са добре запечатани. Вижте дали някой кашон или чувал не е скъсан като ако имате проблеми можете да се консултирате с екипът ни по преместване и опаковане.

2 – В случай, че имате възможност осигурете възможно най-удобното място където да паркираме камионът, в който ще товарим имуществото ви. По този начин ще облекчите работата на нашите хамали и преместването ви ще започне и свърши по-бързо.

3 – Не забравяйте когато правите заявка за преместване да проверите дали асансьорът в сградата работи. Нашите услуги за качване на багаж по стълбището се заплащат според отделни тарифи.

4 – При положение, че имате собствен транспорт и искате да използвате само услуги по товаро-разтоварване уверете се, че вашият бус или камион е в състояние да приеме багажът ви.

5 – В случай, че имате съмнения дали сте организирали и подготвили имуществото ви за пренасяне по-добре се свърежете с нашите специалисти за да направят предварителен оглед.

Обобщение

Това бяха днешните пет съвета за вашето преместване на дома. Дано да сме били полезни със статията си и повтаряме, че можем да ви окажем съдействие относно тежките преноси на различни видове вещи и мебели. За допълнителни подробности разгледайте сайтът ни или се свържете с нас по телефона. Довиждане.