Напрегнато лятно ежедневие

Работа от ранни зори до късно вечер, това е нашето ежедневие. Нашите Хамали са винаги на линия, без значение дали са почивни или работни дни.

Последните дни сме наблегнали на разтоварването на ТИР-ове в фаянсови и теракотни плочки. Един Тир е 30 т. плочки, а нашите екипи обработват по три такива на ден. Продължаваме с тази работа, докато видиме края на камионите с плочи.

Много огледи за преместване на фирмени офиси, и то големи, складове и жилища правим непресъснато. Интересът в тази насока се повиши напоследък. Явно сега активно се местят хората и всеки иска да приключи набързо и да отива някъде да почива. Стремим се да откликваме на всички клиентски желания и осигуряваме допълнителни екипи за преместванията.

Днес се обадиха спешно да изпратим хамали за разтоварване на голям камион с мебели и пренасянето им до 3 етаж по стълби в кв. Лозенец, ул. Козяк. Изпращаме екип от 4 човека за справяне със задачата.

Имаме един курс до Самоков с мебелите на двустайно жилище с участието на хамали,пренасяме и превозваме мебели от ул. Бунтовник до Горубляне.

Имаме заявени Хамалски и транспортни услуги за една банка и една застрахователна компания.

Както се вижда не се оплакваме от липса на работа.